Filtrar per Categoria
Rendiment de comptes
Opendata

Aquesta Política de Privacitat descriu les polítiques de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Plaça de la Vila 5, Espanya 08130, correu electrònic: bongovern@staperpetua.cat, telèfon: 935743234 sobre la recopilació, ús i divulgació de la teva informació que recollim quan utilitzes el nostre lloc web (https://governobert.staperpetua.cat). En accedir o utilitzar el nostre servei, consentes la recopilació, ús i divulgació de la teva informació d’acord amb aquesta Política de Privacitat. Si no consentes el mateix, si us plau no accedeixis ni utilitzis el servei.

Chatbot i el seu aprenentatge: El chatbot instal·lat en aquest lloc web registra les conversacions per poder millorar el sistema d’aprenentatge del chatbot i optimitzar la seva funcionalitat i efectivitat. Aquestes dades es tracten amb la màxima confidencialitat i d’acord amb la nostra Política de Privacitat i les lleis aplicables sobre protecció de dades. Agraïm la teva col·laboració i comprensió, ja que això ens ajuda a millorar continuament l’experiència dels usuaris.

 

Com utilitzem la teva informació: Utilitzarem la informació que recopilem sobre tu per als següents propòsits:

  • Informació d’administració
  • Si volem utilitzar la teva informació per a qualsevol altre propòsit, et demanarem consentiment i utilitzarem la teva informació només en rebre el teu consentiment i després, només per al(s) propòsit(s) pel(s) qual(s) concedisques consentiment tret que estiguem obligats a fer-ho per llei.

 

Com compartim la teva informació: No transferirem la teva informació personal a cap tercer, excepte en circumstàncies limitades tal com es descriu a continuació:

  • Recopilació i procés de dades
  • Exigim que aquests tercers utilitzin la informació personal que transferim a ells només per al propòsit pel qual es va transferir i que no la retinguin més temps del necessari per complir amb el propòsit esmentat.
  • També podem divulgar la teva informació personal per als següents motius: (1) per complir amb lleis aplicables, regulacions, ordres judicials o altres processos legals; (2) per fer complir els teus acords amb nosaltres, incloent aquesta Política de Privacitat; o (3) per respondre a reclamacions que el teu ús del Servei viola drets de tercers.

 

Els teus drets: Depenent de la llei que s’apliqui, pots tenir dret a accedir i rectificar o esborrar les teves dades personals o rebre una còpia de les teves dades personals, restringir o oposar-te al processament actiu de les teves dades, demanar-nos que compartim (portem) la teva informació personal a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens hagis proporcionat per processar les teves dades, un dret a presentar una queixa davant una autoritat estatutària i altres drets que poden ser rellevants sota les lleis aplicables. Per exercir aquests drets, pots escriure’ns a bongovern@staperpetua.cat. Respondrem a la teva sol·licitud d’acord amb la llei aplicable.

 

Galetes: Per saber més sobre com utilitzem aquestes tecnologies de seguiment i les teves opcions en relació amb aquestes, si us plau consulta la nostra Política de Cookies.

 

Seguretat: La seguretat de la teva informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per prevenir la pèrdua, mal ús o alteració no autoritzada de la teva informació sota el nostre control. Tanmateix, donat els riscos inherents, no podem garantir la seguretat absoluta i, per tant, no podem assegurar ni garantir la seguretat de cap informació que ens transmetis i ho fas sota el teu propi risc

.

Enllaços de tercers i ús de la teva informació: El nostre Servei pot contenir enllaços a altres llocs web que no són operats per nosaltres. Aquesta Política de Privacitat no aborda la política de privacitat i altres pràctiques de cap tercer, incloent qualsevol tercer que operi qualsevol lloc web o servei que pugui ser accessible a través d’un enllaç en el Servei. T’aconsellem fortament que revisis la política de privacitat de cada lloc que visites. No tenim control sobre i no assumim cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privacitat o les pràctiques de qualsevol lloc de tercers o serveis.

 

Oficial de Protecció de Dades / Reclamacions: Si tens qualsevol pregunta o preocupació sobre el processament de la teva informació que està disponible amb nosaltres, pots enviar un correu electrònic al nostre Oficial de Reclamacions a l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Plaça de la Vila 5, correu electrònic: bongovern@staperpetua.cat. Abordarem les teves preocupacions d’acord amb la llei aplicable.

caCA
Boton9